miércoles, 25 de noviembre de 2009

Google ven música on line

A partir d’ara, a Google, les recerques de música oferiran la possibilitat d’escoltar fragments de cançons i comprar-les a través de la seva plataforma associada, Lala, i també de iLike, de la xarxa social MySpace, amb la que ha arribat a un acord. Aquest servei, de moment, funciona únicament als EEUU, però en s’estendrà el servei internacionalment.




Als EEUU , els analistes creuen que el model de Lala té potencial per a revolucionar el mercat. Lala permet reproduir una sola vegada, gratuïtament, qualsevol dels set milions de cançons del seu catàleg i després, ven reproduccions sense límit per 10 centaus (7 cèntims d’euro) cada tema. Aquests baixos preus permeten accedir per Internet de forma legal a la música.

Aquesta plataforma no deixa de ser una iniciativa per lluitar contra la pirateria a Internet. Realment, el fet que es pretengui que la gent, podent baixar-se infinites cançons de manera fàcil, ràpida i sobretot, GRATUÏTA, ara interioritzi que això és un delicte i ho deixi de fer per pagar un o dos euros per descarrega, es una estupidesa. Per tant, qui sap si iniciatives com aquestes aconsegueixin millorar el problema de la pirateria a Internet i la situació del mercat de la música.

No hay comentarios:

Publicar un comentario